Hogyan spóroljunk a reptéri parkoláson?

Hogyan spóroljunk a reptéri parkoláson?A reptér területén egy kicsit hosszabb parkolás során akár repülőjegy árát is kifizethetjük a parkolásért. Emiatt érdemes alternatívákat keresni, és nem közvetlenül a reptér területén parkolni.

Magától értetődő lehetőség olyan parkolóhelyet keresni a városban, ahol ingyenes a parkolás. Ha csak az árakat nézzük, akkor ez a legjobb választás, mert teljesen ingyen lehet itt parkolni. Hátrány azonban, hogy az utcán kell hagynunk az autót akár több mint egy hétre is, felügyelet nélkül. Plusz még a városból a reptérre kijutást is meg kell oldani.

A kettő közötti lehetőség a reptér környékén található magán parkolók felkeresése. Ezek a parkolók természetesen fizetősek, de még így is jóval kedvezőbbek anyagilag, mint a reptéren parkolni, így elég sokat tudunk spórolni. Arról nem is beszélve, hogy az alacsonyabb árakért a biztonságról és a kényelemről sem kell lemondanunk. Mindenképpen olyan parkolót válasszunk, amely egész nap őrzött, valamint folyamatos kamerás felügyelettel van ellátva. Fedett parkoló is választható, így attól sem kell tartani, hogy egy jégeső vagy egy nagyobb vihar kárt tesz a kocsiban, amíg mi utazunk. A reptér melletti parkolókhoz általában transzfer szolgáltatás is tartozik, így nem magunknak kell megoldani a reptérre kijutást a parkolótól, hanem kivisznek minket, valamint visszaérkezéskor ott fognak várni.